Старши треньорът на Локомотив Горна Оряховица Александър Димитров заяви след победата над Локомотив София, че през седмицата провеждането на мача е било под въпрос заради забавени заплати.

„Имаше много нерви и напрежение в нас. Потенциалът на играчите и на отбора е много по-голям. Имаме много проблеми. Тези играчи от юни до ден днешен са получили само една заплата. Имаме проблеми в това отношения. Това се отрази в игрите ни до момента. Поздравявам играчите за мъжеството, което проявиха, защото през седмицата мачът бе под въпрос“, коментира Димитров.

„Радвам се, че в много труден и важен момент играчите показаха характер“, добави треньорът на Локомотив Горна Оряховица.

„Аз имам уверението от ръководството, че всичко, което е заработено ще бъде получено. Това повлия на нашите състезатели. Знам, че положението ще се оправи през следващата седмица. Имаме потенциал. Трябва да си оправим дълговете и инфраструктурата, след което ще гледаме за нещо по-сериозно.“

„Пари няма да завалят. Нещата ще се нормализират. Приоритет е изграждането на една база, където ще може да работим пълноценно. Трябва да стабилизираме отбора и да се развиваме“, каза още Александър Димитров.