Опитният Даниел Младенов води уверено Етър към завръщане в елита. Нападателят, който вкара втория гол при победата с 3:0 в гостуването на Добруджа, е сигурен, че "виолетовите" ще завършат на първо място във Втора лига.
 
"Много важен момент в мача беше отбелязването на първия гол. След двете загуби на отбора навън беше много важно да спечелим днес. Бяхме много мотивирани и бях сигурен, че ще бием. Трудно щеше да е, ако не бяхме отбелязали още в 3-ата минута. 
 
Тази победа ще ни донесе спокойствие за следващите срещи. Стилът ни на игра е такъв, че понякога губим точки заради лоши терени в гостуванията. Сгъстеният цикъл от мачове е проблем, защото отборите не са подготвени и затова се наблюдават тези спадове. 
 
Преките ни конкуренти спечелиха мачовете си затова беше задължително и ние да победим. Това  внася напрежение в някои играчи, но но не и в мен. Така се расте и така се става футболист. Интересен е сезонът във Втора лига, но Етър има най-добрите футболисти и затова сме и на първо място. А съм сигурен, че през пролетта ще се откъснем и ще завършим първи", коментира Младенов.