Помощник-треньорът на Добруджа Даниел Георгиев даде мнението си за равенството 1:1 срещу дублиращия отбор на ЦСКА 1948. Той изрази мнение, че е въпрос на време нещата да се получат. 

"Мисля, че първото полувреме влязохме много добре в мача, това което си говорихме преди него. Владеехме почти през цялото време нещата. Само пропуските ни лишиха да имаме по-голяма преднина и да си решим нещата по този начин. Второто полувреме голът, който допуснахме, ни стъписа. Даже те имаха те ситуация и да ни победят", започна Георгиев пред Gong.bg. 

"Първото полувреме владеехме играта. Явно си мислехме, че този гол ще е достатъчен. Техният отбор се прибра по-дълбоко и не успяхме да намерим решение. Нямахме ситуации, те разчитаха на контраатака. Нашият вратар Аргилашки ни спаси да не се загубим. Новият треньор като дойде ще види какво трябва да подобрява. Червеният картон беше малко излишен, дори нямаше и нарушение. Ще видим какво ще правим с момчетата, които трябва да играят до 21 години". 

"Колективът е на добро ниво, президентът прави всичко за клуба. Ще ни трябва малко повече време. Въпрос на време е нещата да се получат", завърши той.