Изпълнителният директор на втородивизионния ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, използва социалните мрежи да се възпротиви на идеята да възпротиви на идеята за продължаване на футбола във Втора лига. Шефът при „червените” акцентира, че отборът няма да играе „никакви баражи и плейофи”, след като смята, че това е подигравателно за неговия клуб.

29 снимки

Публикуваме мнението на Добрин Гьонов без редакторска намеса:

Дочух за подготвене за плейофи или за баражи, въпреки решението на БФС от четвъртък. Това е абсолютно несериозно. Надявам се, тази измислица да е просто един неверен слух. Нашата позиция е категорична- или се доиграва шампионата до края, или да бъде обявено класирането за крайно! Никакви баражи или плейофи няма да играем. Досега с отборите от топ 4, сме изиграли 5 от 6те мача. Във всичките победихме, при това с голова разлика 13:2. Септември ги разгромихме 5:0. Какви баражи, какъв равен старт? Това би било подигравка. Да играем бараж, като зачетем резултата от първия полусезон...

Да ние избрахме да вървим по честния път. От най-ниското ниво, без да взимаме чужди лицензи, без да влизаме в уговорки с други отбори, съдии, играчи. Спазваме всички правила на БФС, УЕФА, ФИФА, Република България, но да се подиграват с нас, няма да стане!", написа Гьонов във Facebook.