Втородивизионият ЦСКА 1948 ще се включи в поредна благотворителна инициатива. "Червените" се включват в акция по случай Великден, а ето какво написаха от клуба на официалния си сайт.

"ЦСКА има честта да ви съобщи, че се включва в акцията на своя прочут фен Васил Бурановски, който ще нахрани 300 нуждаещи се навръх Велики Четвъртък. 

29 снимки

Акцията на Васо Пожарната започва в 11:30 ч. в ресторанта му "Бялата къща" до НДК и като клуб, който е бил винаги отговорен към своите съотечественици, ще помогнем с всички сили.

Изпълнителният директор на клуба Добрин Гьонов, треньорът Йордан Юруков, футболистите Крис Пешов и Александър Александров ще помогнат в раздаването на храната и спазването на реда.

Радваме се, че редица наши фенове - от София, Търговище, Враца, Шотландия и къде ли не, ни потърсиха и дариха пари или предложиха да помогнат на място с доброволен труд. Всеки пристигнал лев вече е предаден на организаторите, съобщават от ЦСКА 1948.

Готови сме да се включим във всяка една инициатива, която помага на нуждаещите се българи в тези тежки за всички нас дни. 

В същото време молим всеки да спазва както указанията на Щаба, воден от генерал Мутафчийски, така и тези за акцията в четвъртък. Припомняме вторите:
- Раздаването на храна започва в 11:30 ч. в четвъртък на ул. "Шандор Петьофи“ 57А, подготвени са 300 опаковани за дома порции с първо, второ, Великденско яйце и безплатна маска за еднократна употреба. С раздаването ще помогнат прочутата ни певица Катя Близнакова и неповторимият шоумен Венци Мартинов.

- Правилата в условията на извънредно положение са прости и категорични: всеки нуждаещ ще има право само на една порция, носенето на маски е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и хора, които нямат такива или създават проблеми, няма да бъдат допускани до ресторанта. Акцията приключва с изчерпване на количеството.

- На тротоара ще бъдат очертани разстоянията, които трябва да спазват чакащите. За реда ще помагат 15 доброволци, приятели на Пожарната от публиката на ЦСКА. Клубни пристрастия обаче НЯМА ДА ИМА и всеки е добре дошъл!"