Ръководството на ЦСКА 1948 покани всички свои бивши служители и футболисти за мача с Арда Кърджали в понеделник, когато „червените” ще получат своите медали за първото място във Втора лига през миналия сезон и класирането на тима в елита.

Ето какво пишат от ЦСКА 1948 в своя официален сайт:

„Ръководството на ЦСКА отправя покана към всички бивши членове на щаба и долуизброени бивши играчи на „армейците“ от 2016 г. насам за мача срещу Арда (Кърджали) на 24 август от 21:00 ч. на Националния стадион „Васил Левски“.

Непосредствено преди началото на срещата своите златни медали за шампион на Втора Лига ще получат всички, взели участие в сезон 2019/20 като футболисти или част от треньорския щаб и ръководството на ЦСКА.

Освен храбрите бойци от Втора лига обаче клубът кани да заемат своите места на стадиона и всички други незабравими състезатели и членове на щаба на "армейците", поставили основите за възраждането на ЦСКА в последните четири години.

„Червените“ спечелиха безапелационните 3 шампионски титли от 2016 г. насам – последователно от АОГ Юг, Трета Лига и Втора Лига, които дадоха право на три промоции и възможност за участие в efbet Лига през настоящия сезон 2020/21.

Благодарим на всички Вас! Заедно пишем история!

Най-любезно Ви каним да споделите този златен момент с нас на Националния стадион „Васил Левски“ в понеделник вечер. Вие го заслужихте!

Очакваме Ви около 20:20 ч. на 26-и вход на стадиона, за да заемете местата си.”