Футболистът на Добруджа Жозе Алвес да Силва се венча за любимата си Натиели на стадиона в Добрич, написаха от клуба. 

"ФК Добруджа 1919 има удоволствието да ви представи новото ни футболно семейство. Вчера, на стадион "Дружба", се проведе уникално сватбено тържество, в което нашият играч Жозе Алвес да Силва и неговата любима Натиели Рипейло ди Соуза се врекоха във вечна вярност.

Младоженците се заклеха да бъдат заедно в радост и болка, богатство и бедност, завинаги пред кмета Йордан Йорданов, който ръководи церемонията. Благодарим на кмета Йорданов за топлите думи и пожелания към новото семейство, както и за уверението, че Добрич и Добруджа винаги ще бъдат техен втори дом.

Сред гостите на празника бяха и съотборниците на Жозе, които дойдоха да подкрепят своя приятел и съотборник в този важен момент. Тяхното присъствие подчертава силната връзка и единството в отбора. Специално за сватбеното тържество, футболната врата на терена беше украсена, създавайки празнична атмосфера.

Събитието бе почетено и от председателя на Общинския съвет Красимир Николов, ръководството на футболния клуб и представители на футболната общност.

От името на ръководството и отбора на ФК Добруджа 1919 пожелаваме на младоженците много любов, щастие и успехи в съвместния им живот!", гласи съобщението на клуба от Втора лига.