Собственикът на столичния Локомотив Иван Василев изрази възмущението си от съдийството на мача със Септември София, загубен от "червено-черните" с 1:2. В добавеното време арбитрите отмениха неправилно изравнителен гол на Светослав Диков. 

"Определено ни отмениха чист гол. Затова няма хора по стадионите, докато има такива съдии. Чудя се как да продължим, някакво безумие е, една пълна порнография с един уважаван съдия. Фаулове в тяхна полза и такива, които подминава за нас. Мачът беше изигран преди да почне, това е болната истина. Затова няма хора по трибуните, затова най-обичаната игра сме я докарали дотук", заяви Василев.

"Мерки не се взимат, това е най-лошото. Можеше да оставят момчетата да играят, нека да ни победят, но с една чиста игра. Вижте отменения гол, коментирайте го. Съдиите, които си правят майтап с футбола, нямат място във футбола. Не искам да ми помагат, но нека свирят 50 на 50."

"Мисля, че Локомотив върви в една много добра посока. Този мач днес можеше спокойно да бъде равен и да няма такова напрежение. Бяхме ощетени, категорично. Имахме претенции и за дузпа, но нека я видим на запис. Но голът, който ни отмениха, беше чист. Как да мотивираме младите футболисти да играят и да се развиват? Целта ни е да стигнем до бараж. Изненадам съм за Ники Йорданов, познавам го, умее да свири, а допусна такива грешки. За мен са умишлени. За първи път през този сезон ми се случи такова безхаберно съдийство. Безхаберие!", каза Василев.