Капитанът на Пирин Благоевград бе изключително щастлив след победата с 2:0 като гост на Литекс в мач от 29-ия кръг. По този начин "орлетата" си гарантираха връщане в efbet Лига за първи път от 3 години насам.

"Чувствата в мен са приятни. Свършихме си работата в клуба, за която имахме амбиции. Всички го заслужават. Този отбор и градът заслужават да бъдат в „А“ група", започна той.

"За мен лично бе по-трудно отколкото очаквах. В "Б" група на много малко места терените са качествени и силите се изравняват. Доста е трудно, но все пак всички бяхме убедени, че ще играем в „А“ група. Всички сме играли там", продължи мисълта си бранителят.

"Сили и енергия имам за 5 години поне. Да съм жив и здрав. Изживявам всяка загуба. Силите ги притежавам. Физическото състояние го имам. Важното е психиески как ще съм. Радосно ще е да съм сред млади футболисти", допълни още Бодуров.

"Имаме още 2 мача, които трябва да ги изиграем сериозно и трябва да вземем победите, ако искаме да сме на първо място. Заслужаваме отборът да е там. Ще подходим абсолютно сериозно", завърши мисълта си лидерът на Пирин.