Отборите на Созопол и Пирин Благоевград изиграха доста постен мач, завършвайки 0:0 във втори мач от петъчната програма на поредния кръг във Втора Лига. Домакините имаха двете най-добри ситуации в срещата, но така и не успяха да намерят попадение. 

Двубоят започна без особени положеняи пред някоя от двете врати, а първото реално положение беше пред вратата на Пирин. След бърза контраатака Димитър Жеков пусна чудесен пас, успоредно на гол линията на вратата на "орлетата", но Иван Колев беше изпреварен от бранител на Пирин. След ъгловия удар Николов пробва мерника си отдалеч, но не уцели вратата. 

В 23-та минута минута Антон Карачанков пласира хубаво центриране в наказателното поле на Созопол, но Спас Георгиев не успя да пресрещне топката, за да отбележи. 

В 37-та минута Спас Георгиев получи добър извеждащ пас, но ударът му от трудна позиция профуча над вратата на Андонов. В 40-та минута Красимир Станоев видя как негов удар е блокиран от сгъстената отбрана на Созопол. 

В 55-та минута дойде и втората сериозна възможност за домакините. След изпълнение на статично положение, Борис Тютюков се оказа на стрелкова позиция и с мощен удар принуди Петър Петров да избие в корнер. 

Пред другото наказателно поле, от друга страна, положенията по никакъв начин не валяха, като Пирин не успяваше по никакъв начин да материализира териториалната си доминация в реални положения. 

В 79-та минута Росен Андонов увисна след ъглов удар, но Спас Георгиев не се възползва, за да отбележи ценен гол за своя тим. В 3-та минута на добавеното време Спас Георгиев пласира чудесно центриране, но Александър Дюлгеров се размина с топката и не успя да накаже Созопол. 

Созопол - Пирин 0:0

Ето и съставите на двата тима: 

Созопол: Андонов, Димитров, Молдованов, Радев, Кюморджиев, Тодоров, Савов, Йорданов, Жеков, Тютютков, Колев;

Пирин: Петров, Дюгеров, Карачанаков, Исуф, Хендерсън, Станоев, Старокин, Йорданов, Георгиев, Манолев, Николов;