Новият старши треньор на ЦСКА 1948 Красимир Балъков бе категоричен, че няма да коментира „темата ЦСКА”, но въпреки това си позволи да каже няколко думи на пресконференцията в Прессклуб „България”, където бе официално представен.

Балъков сподели, че той ще бъде първият, който би одобрил обединение между ЦСКА и ЦСКА 1948.

Ilian Telkedzhiev, Lap.bg
18 снимки

„Мен лично нищо не ме притеснява във футбола, нито пък ме изненадва. Видял съм и 1, и 1000. Уважавам и ценя всичко, което са направили ръководството на ЦСКА София. Работил съм с тях, познавам ги много добре. Знам, че няма да ни е лесно, когато играем срещу тях. Може би ще има негативна нагласа от страна на някои фенове. Аз мисля, че хора, които мислят рационално и логично, ще разберат, че аз съм професионалист. Ако ме извикат да работя в Левски и се договорим, и видя перспектива, ще отида да работя и в Левски. Това, което го има в България, много, много не го разбирам. Повече от моето време е минало в чужбина, знам, че трябва да се съобразяваме с българския манталитет, но за мен, човек, който работи един клуб и подпише договор с него, трябва да работи на 100%”, сподели специалистът.

Още от вчера в световните медии се върти новината, за назначението на Балъков, но на много места името на новия му клуб е объркано с това на ЦСКА София.

„Световните медии може да са объркали, но в края на краищата правим реклама на ЦСКА.За мен ЦСКА е ЦСКА. Аз не крия, че като малък и дете съм бил привърженик на ЦСКА. Уважавам абсолютно всички фенове на ЦСКА. Доколкото на мен ми е известно, а и ръководството и хората, които стоят зад ЦСКА 1948, са казали, че те нямат нищо напротив някой ден да стане обединение. Аз съм първия, който ще вдигне ръката за такова обединение. Всичко зависи от феновете”, завърши Красимир Балъков.

Още по темата:

Представиха Карсимир Балъков за треньор на ЦСКА 1948

Балъков: ЦСКА 1948 ме заинтересува изключително много 

От ЦСКА 1948 заявиха дали ще има обединение с ЦСКА