Арда Кърджали се наложи с минималното 1:0 срещу ЦСКА 1948. След това поражение „червените“ ще играят и през следващата година във Втора лига.

Единственото попадение в срещата бе реализирано от Венцислав Христов в 5-та минута. Иван Коконов подаде към Веселин Марчев, който пусна перфектен пас към Венцислав Христов, а той вкара в опразнената врата.

Веселин Марчев направи добър рейд в 27-та минута и отправо хубав удар, но топката премина встрани от левия стълб на вратата на Емил Михайлов.

Спас Георгиев нанесе опасен удар от разстояние в 33-та минута, но встрани от вратата на Иван Караджов.

Иван Коконов стреля от фаул в 44-та минута, но топката се спря в напречната греда.

След грешка в защитата на ЦСКА в 54-та минута топката попадна във Венцислав Христов, който излезе сам срещу Емил Михайлов, но пропусна да вкара.

Веселин Марчев нанесе удар от разстояние в 67-та минута, но Михайлов спаси.

ЦСКА пропусна страхотна възможност да изравни резултата в 70-та минута. Андон Гущеров подаде към Денислав Александров, който бе на отлична позиция и стреля, но Иван Караджов спаси. След това се получи разбъркване, но Караджов успя да улови топката.

В първата минута на добавеното време на срещата Венци Бенгюзов пусна перфектен извеждащ пас към Иван Коконов, който изскочи сам срещу Емил Михайлов и стреля, но ударът му бе отразен.