Наставникът на Септември Сф - Христо Арангелов, сподели емоциите си след загубата в плейофа за efbet Лига. Тимът му загуби с 0:1 от Ботев Враца след доста спорна дузпа, отсъдена от Драгомир Драганов. 

"За кое по-точно? За футбола или за човека, който реши мача? За кое да говоря? Добър футбол, стана динамичен мач, и двата отбора имаха положения. Стана здрав мач за зрителите, но един човек го развали", започна специалистът.

"Гледахме, няма съприкосновение, за мен това е гавра и подиграва с целия клуб. Цяла година работиш и накрая идва един човек, всъщност двама - и страничният съдия. Цялата съдийска бригада си свърши перфектно работата, това мога да кажа!"

"Ние няма да изневерим, срещу който и отбор да излезем. Искаме да сме динамични, да се надиграваме, да пресираме. Мисля, че се получаваше в голяма част от мача, не мога да съм недоволен от състезателите. За мен изиграха перфектен мач. "

"Взехме отбора 10 дни преди началото на първенството. Нямахме подготовка, сглобихме отбор без подготовка. Лъкатушихме, напуснаха ни основни състезатели, с които нивото щеше да е още по-голямо, но се справяме добре. Отборът расте с всеки мач. Повечето от състезателите за първи път играха професионален футбол. Да се пречупиш и да направиш подобен растеж е доста добре. Ако продължим така, мисля, че ще се справим много добре", допълни Арангелов. 

"Беше ни трудно да убедим момчетата да играят този футбол, защото изисква спокойствие, но се справиха добре. Политиката за налагане на млади си остава. Има доста потенциал и другата година ще адаптираме нови футболисти към първия отбор - това е пътят. Негативното са само хората, които предрешиха мача, иначе сезонът е перфектен", завърши Арангелов.

"За мен е срамна, не спорна. Получи се добър мач. И двата отбора търсеха победата. Беше динамичен. Откъм футболни качества се получи. Зрителите трябва да останат доволни. За мен двама души го предрешиха - страничният съдия, който има най-добра видимост, изобщо не сигнализира. Нито за дузпа, нито, че няма. Вече главният се нагърби. Страничният не му даде никакъв знак. Това какво говори? Не може да играеш бараж при положение, че вече има ВАР и да го няма. Не е само при съдията вината. Според мен е по-дълбоко", заяви той.

"Залагаме на юношите. Продължаваме. Следваме си пътя. Не гоним нищо", допълни още специалистът пред медиите.