Треньорът на Септември Симитли Антон Бачев заяви, че равенството е заслужено, но посочи разочарованието си от играта през второто полувреме срещу Локомотив Горна Оряховица.

„Равенството е заслужено. Поздравявам Локомотив Горна Оряховица. Бяха организирани и си заслужиха точката. През първото полувреме играхме добре и закономерно поведохме. Но през втората част допуснахме грешките от предишното ни домакинство на Лудогорец II. Слаб мач за нашия отбор. Липсваше ни свежест в предни позиции“, заяви Бачев.

„Искахме да владеем топката през второто полувреме, но не се получи и се прибрахме в половината си. Гостите заслужено стигнаха до точката. Има напрежение, че отборът няма победа в първенството, което се отразява на резултатите. Надявам се да си помогнем взаимно и да постигнем добри резултати в следващите мачове. Говорим си, че нашият тим е застрашен и съжалявам, че не успяхме да спечелим пред нашите фенове. Извинявам се и на ръководството, което прави много за тима. Мисля, че играем много по-добре като гост и се надявам да запишем първа победа за годината срещу Нефтохимик“, добави още той.