Треньорът на Марек Дупница Анатоли Нанков коментира равенството 1:1 на "Бончук" срещу Дунав. Той сподели, че отборът му е създал доста положения, но не е успял да ги вкара. 

"Доволен съм от начина на игра, от поведението на футболистите, въпреки проблемите. Не искам да звучи като оправдание, но много основни футболисти липсваха. Смятам, че играхме по-добре от Дунав. Създадохме доста положения, но не успяхме да ги вкараме. Дунав не ни изненада с нищо. При една контраатака вкараха за 0:1. Радвам се, че моят отбор намери сили да изравни. И след гола създадохме още едно положение, което не направихме по най-добрия начин. Имаше момчета и с вирус. Бориха се, колкото можаха и заслужават аплодисментит на публиката", започна Нанков. 

"Завършващата фаза.... създаваме положения, което е хубаво. Не успяваме да вкарваме повечето от създадените положения. Ще работим. Няма да изброявам всички, които са контузени и имат вирус. Повечето от момчетата имаха проблеми. Поздравявам ги за характера, който проявиха", добави треньорът на Марек.