Лудогорец II победи Спартак (Варна) с 1:0 и записа трета поредна пролетна победа от подновяването на надпреварата във Втора лига. Мачът от XXI кръг на първенството се игра на стадион "Гнездо на орли".

 През първото полувреме нямаше много ситуации за гол, като по-често напрежението бе пред вратата на гостите. в В 19-та минута Петър Караангелов центрира в наказателното поле и Бранимир Костадинов засече с глава, но край вратата. В 29-та минута, след корнер, Пeтър Генчев скочи най-високо, но топката отново не попадна в очертанията на вратата. В 36-та минута Джоди Лукоки изпълни пряк свободен удар, но стреля над напречната греда. Двата тима се оттеглиха за почивка при нулево реми.

В 55-та минута Димитър Митков шутира от границите на наказателното поле, но вратарят на варненци Християн Славов спаси. В 66-та минута обаче стражът бе безпомощен. Хюсеин Хюсеинов центрира отляво, а Димитър Митков ефектно засече в мрежата за 1:0. В 76-та минута Лукоки зведе отлично Хюсеин Хюсеинов, но бързакът прати топката встрани от целта.