Локомотив Сф представи четирима нови футболисти на първата си тренировка от зимната подготовка. В отбора се завръщат халфовете Даниел Васев /за последно в Ботев Вр/ и Александър Манолов /за последно в Септември Сф/. Другите двама нови са опорният халф Никола Иванов /за последно в Оборище/, както и централният защитник Евгени Зюмбюлев /Царско село/.

На 22 януари след първия лагер на Левски в Кипър към Локо Сф ще се присъединят като преотстъпени още нападателят Илия Димитров и левият бек Мики Орачев. По настояване на Елин Топузаков обаче двамата първо ще бъдат на лагер със „сините“.

Президентът на клуба Иван Василев представи новия щаб на тима, в който влизат старши треньорът Явор Вълчинов и помощникът му Христо Коилов, а старши треньорът през есента Ангел Колев става спортно-технически директор.

Вилиян Комитски е последният освободен играч от отбора, след като през есента бяха обявени други петима напускащи.

„Постарали сме се да направим отбор, който е сплав между опитни и млади. Целта ни ще бъде попадане в челната шестица“, сподели Иван Василев.

„На 4 точки сме от шестото място, но и на три от изпадащите. Така че за мен попадане в шестицата също ще бъде целта. Радвам се, че се завръщам в родния ми клуб“, сподели Явор Вълчинов.