Лудогорец II победи столичния Септември с 2:0 в двубой от 13-ия кръг на Втора лига. Димитър Митков откри в 9-ата минута на срещата, отново той от дузпа увеличи преднината на домакините в 80-ата минута, а с това фиксира и крайния резултат.  

Успехът е още по ценен за младите „орли“, тъй като днес играха без девет от играчите си, които са заразени с коронавирус. Именно поради тази причина бяха вкарани в отбора момчета от тима до 17 години, които се представиха на доста високо ниво. По този начин Лудогорец II, който играе единствено с млади момчета, затвърди позицията си и силните игри във Втора лига.

Лудогорец тръгна активно в мача и още във втората минута Чукалов стреля опасно, но гол нямаше. В 8-ата минута Стефанов отправи добър удар, Банков спаси.

Само минута по-късно Димитър Митков откри резултата в полза на "орлите"  след асистенция на Найденов. Малко по-късно Найденов стреля встрани от вратата.

В 29-ата минута на двубоя отново Чукалов пробва мерника си, но отново не сполучи. Шест минути по-късно Йорданов шутира към вратата на Банков, но топката не намери целта. До почивката домакините имаха няколко възможности да реализират нов гол, но отбраната на столичния тим се справи и не позволи това да се случи.

През втората част отново удар на Йорданов в 50-ата минута накара Банков да се намесва успешно. Пет минути по-късно удар на Александър Тодоров беше спасен от вратаря на "орлите" Русанов.

Отново Димитър Митков направи резултата 2:0 с гол от дузпа в 80-ата минута на срещата.

След този успех Лудогорец II се изкачи до 4-ото място в класирането с актив от 22 точки, а Септември е на 6-ото с 21.

Лудогорец II - Септември София 2:0
голмайстор: 2:0 Митков (9, 80-дузпа)

съставите на двата отбора:

Лудогорец II: Русанов, Будинов, Чукалов, Генчев, Дост, Димитров, Илиев, Йорданов, Стефанов, Найденов, Митков

Септември: Банков, Георгиев, Тодоров, Грънчов, Стоянов, Пешов, Илиевски, Ачков, Мечев, Александров, Гаврилов

съдия: Георги Давидов