Монтана се наложи с 3:0 над румънския втородивизионен КСМ Решица в контролна среща. Темпото не беше много високо, но пък румънците нямаха съвсем никакви съпротивителни сили и вероятно логично са на изпадане към трета дивизия в своята страна.

В 29-ата минута Монтана откри резултата чрез Атанас Илиев. Николай Цветков-Демона му подаде зад центъра през трима бранители, варненецът овладя топката и напредна, а ударът му по земята се оказа неспасяем за вратаря. Малко преди края на първото полувремето Монтана стигна до втори гол, като този път Николай Цветков-Демона се разписа.

Всичко започна с изсипана топка от собствената половина, премина през центриране от дясно. Тони Тасев пое топката и я прати в наказателното поле, откъдето бранител на Решица я изчисти. Тя попадна в Демона, който с удар от близка дистанция направи резултата 2:0. Николай Минков изработи третото попадение, след като проби и задържа топката на левия фланг. През цялото време нито един румънски бранител не го притесни, той подаде на младока Румен Георгиев, който пък изненада вратаря на противника.