Дублиращият отбор на ЦСКА записа победа с 3:2 над Банско на стадион „Българска армия“ в мач от четвъртия кръг на Втора професионална лига.

Срещата започна изключително добре за възпитаниците на Стамен Белчев, които създадоха доста положения в първите минути, но след разконцентрирана игра в защита гостите откриха резултата в 7-ата минута, пише официалният сайт на „червените“.

Тимът на ЦСКА-2 веднага тръгна в атака и в 12-ата минута страхотен удар на капитана Румен Руменов се спря в напречната греда.

В 23-ата минута Милчо Ангелов пропусна да се разпише с глава след страхотно центриране на Васил Попов. Само 3 минути по-късно обаче след същата комбинация Ангелов беше безгрешен и изравни резултата за 1:1 след удар с глава.

В края на полувремето Иван Минчев центрира от корнер и извисилият се над всички в наказателното поле Пламен Гълъбов даде преднина на ЦСКА за 2:1.

В 47-ата минута отлична комбинация между Румен Руменов и Александър Георгиев изведе Милчо Ангелов на стрелкова позиция, който с диагонален шут покачи на 3:1.

Последните 15 минути Банско се вдигна на щурм и това доведе до няколко разбърквания в накзателното поле.

Гостите все пак стигнаха до гол в В 83-ата минута за крайното 3:2.