С 30 минути по-късно ще започне двубоят между ОФК Пирин и ФК Кариана днес. Така двата отбора, които водиха люта битка за оставане във Втора лига, ще започнат да играят в 18,30 часа. Промяната идва по молба на ФК Банско, които предоставят стадион "Свети Петър" за провеждането на контролната среща.

Продължава селекцията в отбора, като в момента под ръководството на Иво Тренчев тренират 28 човека. Пристигналият на проби юноша на Тотнъм Саджит Куил, който кацна от Англия вчера, вече е освободен заради незадоволителни качества.

Може да се смята за сигурно попълнение вратарят Димитър Пангев, който за последно пази на Хебър Пазарджик, но има мачове и в ЦСКА 1948. Договорът ще бъде подписан до дни.
Поръчана бе официалната екипировка "Умбро", която ще пристигне седмица или две преди старата на шампионата на Втора Лига.

Този петък в зала "22 септември" предстои и редовна сесия на ОбС Благоевград. Вчера бе входирано официално писмо с желанието на представителя на "Емирейтс Уелт" Ива Уорън да изложи пред обществеността намеренията и плановете свързани с развитието на ОФК Пирин ЕООД Благоевград. Ива Уорън ще представи пред общинските съветници сериозността на поетата от нея инициатива за партньорство и ще даде подробности относно дейностите по стабилизирането на клуба през последните две седмици./БТА