Юношата на Левски Христо Попадийн, който през пролетта ще защитава цветовете на втородивизионния Витоша, се надява, че завръщането му в Бистрица ще бъде от полза и за него, и за клуба. Десният бек сподели пред официалния сайт на бистричани защо и как отново сложи фланелката на тима от Втора професионална лига.

„След като се разделих през есента с Лудогорец, започнах да тренирам с Витоша. Познавам достатъчно добре обстановката, познавам и ръководството и съм с отлични впечатления от отношението и организацията. Първоначално само пожелах да поддържам форма. След това обаче по една или друга причина нещата се случиха така, че и двете страни имахме нужда една от друга“, заяви Попадийн.

„Тези два месеца, в които се готвех с отбора, със сигурност ще са ми от полза, тъй като ще ми помогнат по-лесно и по-бързо да се впиша в колектива. Наясно съм с изискванията на старши треньора. Вярвам, че Витоша има сили, ако продължи да показва играта от есента, да се пребори за бараж“, допълни още едно от новите попълнения в редиците на Костадин Ангелов.