Атакуващият полузащитник Тони Иванов отново ще носи екипа на Янтра. Крилото се присъединява към отбора на Сашо Ангелов с договор за преотстъпване от състава на Славия.

Тони беше част и от миналогодишния тим на Янтра и имаше сериозен принос за успешния завършек на първенството и запазването на мястото на отбора в професионалния футбол. За габровския тим Иванов изигра 25 мача, беше на терена 2069 минути, реализира чудесно попадение във вратата на Локомотив (София) при победата с 3:0 в столицата и даде няколко голови асистенции.

След края на първенството полузащитникът се завърна в Славия и взе участие в подготовката на „белите“ за новия сезон. В Efbet лига Иванов записа игрови минути само срещу Ботев (Пловдив) и беше в групата за двубоя с Локомотив (Пловдив) преди да бъде преотстъпен на Янтра.

„Идвам, за да помогна на клуба от родния си град“, бяха първите думи на Тони след като беше официално оформено преминаването му в Янтра.

Бившият юношески национал, носил в професионалния футбол екипите на Етър, Славия, Лудогорец-2, Локомотив (ГО) и ЦСКА 1948 (София), ще направи своя повторен дебют за Янтра в днешната контрола срещу третодивизионния Локомотив (Дряново). Мачът ще се играе на стадиона в Трявна. Той ще бъде първи и за новия наставник на тима – Сашо Ангелов.