Ръководството на Хебър (Пазарджик) внася жалби в полицията и в БФС, тъй като Красимир Папазов- брат на президента на клуба Иван Папазов е бил бит от фенове на Локомотив (София) във ВИП-ложата на стадиона в кв. Надежда.

Срещата между Локомотив 1929 (София) и Хебър (Пазарджик) завърши при равен резултат 3:3, но беше много оспорвана и изравнителното попадение за 3:3 дойде в 89-ата минута, реализирано от крилото Октай Хамдиев.

При гола Красимир Папазов се израдвал заради което е бил нападнат от привърженици на Локомотив (Сф) в ложата. Счупен е носът му, а също така по лицето му има кръвонасядания. На стадиона му е оказана първа медицинска помощ.

Гостите откриха резултата чрез Тодор Чаворски, след което с два гола на Светослав Диков и един на Александър Александров железничарите обърнаха мача до 3:1. Андриан Краев и Октай Хамдиев обаче направиха резултата 3:3, след което фенове на домакините нападнаха част от официалните лица на Хебър.

Братята Иван и Красимир Папазов са бивши футболисти на Хебър от началото на 90-те години, и двамата са играли като защитници.