Интересът към кастинга за деца, който организира ЦСКА 1948, е доста голям. Първият ще се проведе утре на терените на ПЖИ. На него ще се явят повече от 400 деца, които вече са се записали. 
"Червените" са планирали още две дати за кастинг през месец юли, като на този етап също има записани повече от 400 деца. От клуба очакват бройката да се увеличи. 

ЦСКА 1948 е един от малкото клубове в България, който не събира такси от родителите на децата. Освен това осигурява безплатна екипировка и футболни обувки. По този начин ръководството дава шанс и на най-бедните момчета да покажат уменията си. Неслучайно "червените" съобщават, че единствено се изисква от момчетата талант и желание. 

Ето какво съобщават от ЦСКА 1948:

Скъпи деца, скъпи родители, тази събота и неделя (22 и 23 юни) са поредните две дати от кастингите за школата на ЦСКА. Добре са дошли всички желаещи, родени от 2000 до 2011 година. Интересът расте, въпросите валят и затова ще припомним още веднъж най-важните неща.

НАЧАЛОТО

Заповядайте в ПЖИ, квартал Слатина в 10,00 ч. сутринта. В 11,00 ч. ще започнат първите пресявки на таланти.

ЗАПИСВАНЕ

То става на място, като ще видите шатри с наши служители, които ще ви помогнат любезно. Може да го направите и онлайн на адрес https://cska.amfl-bg.com/bg/register

ТЕРЕНИТЕ

Децата, родени от 2009 до 2011 година, ще бъдат записвани в комплекс "Грийн спорт" в двора на ПЖИ. Там ще се провеждат и мачовете. На картата е ясно указан входът.

Децата, родени от 2000 до 2008 година (включително), ще бъдат записвани на игрището на "Витоша 13" в другата част на ПЖИ. Там ще бъдат и тестовете за въпросните набори. Входът е откъм Борсата в Слатина, както е позната базата на "Булгарплод".

ТРАНСПОРТ И ПАРКИРАНЕ

ПЖИ се намира в столичния квартал Слатина, стига се лесно с кола, като за ориентир може да ви послужи магазин "Кауфланд". Автобуси и тролеи спират точно до спортните терени. И "Грийн спорт", и "Витоша 13" разполагат с места за паркиране.

ОБЛЕКЛО

Често задаван въпрос е какво да носят децата. Трябва да са в спортен екип и да носят футболни обувки. На място ще бъдат раздавани потници в различни цветове. Не се притеснявайте, ако нещо сте забравили или искате да питате допълнителен въпрос. 
Нашите служители ще откликнат веднага. При нужда звънете на телефони 0878 98 18 27 или 
087 859 4608