Ботев Гълъбово и Пирин Благоевград направиха здрав мач от 20 - я кръг на Втора лига на стадион Трейс Арена и завършиха 3:3. Феновете видяха 6 гола и в хода на мача имаше доста напрежение, динамика и заряд на терена. Ботев Гълъбово поведе с 1:0 срещу Пирин още при първата си атака.

Във 2-та минута домакините изпълниха корнер и в наказателното поле най-съобразителен бе защитника Бейсим който от няколко метра откри резултата.Натискът на домакините продължи интернет направиха два пропуска .

В 4-та минута Яшар стреля опасно от фаул, но вратар Димитров боксира топката. Минута по - късно след центриране отдясно Методи Костов засече топката с глава от десет метра, но стражът на гостите спаси.

В 20-та минута Любомиров отправи силен удар от 20 метра към вратата на Ботев, но топката мина над напречната греда.

Пирин изравни в 24-та минута след разбъркване в пеналта на домакините. Топката попадна в Никола Георгиев, който вкара с красив удар от границата на наказателното поле - 1:1.

В 28-та минута Ботев извърши принудителна смяна, след като Аспарух Смилков си извади рамото и беше заменен от Търтов.

Реферът отмени гол на Ботев в 33-та минута заради игра с ръка на Костов преди да вкара топката в мрежата. В 40-та минута Яшар центрира от фаул в наказателното поле на Пирин, където Костов отправи удар , но не затрудни вратаря.

В 42-та минута бе отсъдена дузпа за Ботев заради нарушение срещу Иван Винков.

Методи Костов бе точен от 11-те метра и изведе Ботев напред в резултата - 2:1.

След почивката Пирин изравни в в 55 - та минута с гол на Влади Златинов , който бе оставен непокрит и от десетина метра прати топката в мрежата за 2:2. Но това не беше всичко и след още десет минути Ботев отново поведе. Джунейт Яшар изведе Иван Винков в наказателното поле на Пирин и крилото вкара за 3:2. Пирин изравни в 85 - та чрез Димитър Благов , който бе оставен непокрит и отблизо се разписа за 3:3./БТА