Страхотното представяне на Кариана Ерден от началото на сезона насочи погледите на някои елитни отбори към някои от по-добрите играчи на тима, както и към треньора Веселин Великов, съобщава вестник "Меридиан Мач".

Отборът отново бе сочен за един от тези, които ще се борят за изпадане, но вместо това прави страхотен фурор не само във Втора лига, но и в Купата на България. След 10 кръга и мач по-малко ерденчани заемат доста изненадващо за някои хора петото място в класирането и са близо до тройката.

По последни информации два клуба от efbet Лига, които са около средата на таблицата, са хвърлили поглед върху голаджията на отбора Реджеб Халил, който пристигна в тима от редиците на Несебър и за 9 изиграни мача има на сметката си 6 попадения.

Освен това доброто представяне на треньора Веселин Великов също прави страхотно впечатление и той също е на "радара" на по-сериозни клубове. За момента обаче собственикът на отбора Милан Йосифов - Бай Милан може да бъде напълно спокоен, тъй като и двамата са напълно ангажирани с проекта.