Младежкият национал и водещ полузащитник на Септември София Асен Чандъров ще бъде готов за игра в началото на месец април или точно след прекъсването за мачове на националните отбори. Чандъров започна да възвръща формата си, но контузи коляното по време на гостуването на Септември в Ловеч от 21-ия кръг на Втора лига на 29-и февруари.

Прегледът показа, че Чандъров се е отървал с минимална щета- наранена странична връзка на коляното. След това му беше направена интервенция на удареното място в клиника в Барселона, където е изготвено и предписание за възстановяване. Според лекарското решение, още между 7 и 10 дни младежкият национал ще трябва да почива, след което да започне и бегова и последваща обща футболна работа.

Талантът беше наблюдаван от полския Арка Гдиня на мача с Пирин Благоевград на 21-и февруари, когато столичани спечелиха убедителна победа с 4:1 и се понрави с представянето си. Асен Чандъров е бил в списъка и на други отбори по време на зимния подготвителен лагер в Турция.

Септември е на 2-о място във Втора лига с 52 точки от 2 мача и изостава на 3 от лидера ЦСКА 1948, който обаче е и с мач повече.