Играещият във Втора лига тим на ЦСКА 1948 представи поредния си нов футболист. Вратарят Даниел Наумов се присъединява към клуба от шампиона Лудогорец и сложи подписа си под договор за 2 години. 

Даниел е юноша на "червените", част от набор 98 на треньора Галин Иванов, от който тръгнаха Герман Петров, Давид Стоянов, Йоан Маринов.

Наумов подписа договор за две години и тази вечер се присъединява към тима в Боровец заедно със спортният директор Кирил Котев.

„Отново съм у дома! Само ЦСКА“, споделя вратарят. 

"Впечатлиха ме плановете за развитие на клуба, които ми представи ръководството. Така че смятат трансферът за крачка напред. Познавам отлично Втора лига, напълно реално е да завършим първи. Друга цел няма. Конкуренцията на вратарския пост в ЦСКА е сериозна, но това ме радва“, допълва вратарят.

Наумов е роден на 29 март, 1998 г. в Гоце Делчев. Привлечен е в школата на ЦСКА от Галин Иванов. На 17 години преминава в Лудогорец и прави дебют в професионалния футбол. Играе и за първия тим през сезон 2016-17 и печели шампионската титла. 

За кратко е преотстъпен във Верея. Участник в юношеските отбори на България, а в момента получава повиквателни за младежката селекция.