ЦСКА 1948 ще играе домакинските си мачове от новия сезон във Втора лига на Националния стадион ,,Васил Левски“. Това обяви изпълнителният директор на тима Добрин Гьонов. Гьонов изрази задоволството си от завръщането на ,,червените“ в професионалния футбол и говори за бюджета на клуба за новата футболна кампания.

„Дългоочакваният момент настъпи. В петък ни предстои първи мач към връщането ни в елита и първият ни мач като професионалисти от три години насам. Считам, че направихме една много добра подготовка, мисля, че отборът ни е готов. Влязохме в елита, в професионалния футбол, отговаряйки на всички критерий. Бюджетът ни е по-голям, защото се генерира по-голям интерес към нашия отбор. Съвсем скоро ще обявим, че успяхме да преподпишем с част от нашите спонсори на по-добри условия от предишните. Също така сме на прага на подписване на два големи спонсорски договора и се надявам, че другата седмица ще ги обявим. Смея да твърдя, че имаме доста стабилен бюджет, с който е подсигурено всичко на отбора за сезона“.

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев пък заяви, че разполага с добра група от футболисти за началото на сезона и е доволен от направената селекция в клуба. ЦСКА 1948 гостува на Ботев (Гълъбово) в среща от първия кръг на Втора лига на 27 юли, петък.