Отборът на ЦСКА 1948 привлече официално Васил Шопов, съобщиха от прессклужбата на клуба. Той се включи във вчерашната контрола срещу Пирин Благоевград.

„Имах доста предложения от нас и от чужбина, но избрах ЦСКА 1948, защото хората от клуба бяха най-настоятелни и харесах високите им цели. Играл съм и в Трета лига, и във Втора лига, така че това не е проблем за мен. Втора лига може да не е толкова качествена като футбол, но е достатрудна, дори по-трудна. В елита е пълно с отбори, които нямат особени цели“, сподели Шопов.

„Познавам повечето момчета, така че лесно ще се адаптирам. Присъствието на земляци като Дени Александров и Ники Христов безспорно ще помогне“, каза още Шопов, който разтрогна контракта с елитния Ботев (Пд). „Благодаря на хората в Пловдив. Имах хубави моменти, имах и лоши. Оставам с добри чувства“, добави той.

Халфът е юноша на Спартак Плевен и с особен заряд очаква първото гостуване за сезона. „Жалко, че мачът е в Ловеч. Плевен е футболен град и публиката заслужаваше малко усилия да се оправи стадиона и Спартак да играе у дома. Спартак е на сърцето ми, но излизам за победа с екипа на ЦСКА 1948“, завърши Васил Шопов.