Ръководството на втородивизионния ЦСКА 1948 потвърди привличането на поливалентния бранител Венцислав Василев. На този етап от клуба не обявиха какъв е срокът да парафирания днес контракт.

Ето какво гласи официалното съобщение, което потвърди новината на GONG.BG:

Още един армеец ще играе в ЦСКА. Червения екип облича защитникът Венцислав Василев. Той е на 31 години и изигра като титуляр първите два мача на Арда през сезона. Ръководствата на двата клуба постигнаха договорка и Венци вече е футболист на ЦСКА. Бранителят подписа контракт в присъствието на изпълнителния директор Добрин Гьонов и спортния шеф Кирил Котев.

Боецът пристигна преди години на „Армията“ от Миньор. Бързо се превърна в любимец със сърцатата си игра. При сътресенията през 2013 година премина в Берое, после и Етър. 

„Привлякоха ме огромните амбиции на ЦСКА. Целта е първо място и ще я изпълним, ако не бях уверен, нямаше да се съглася. Няма да се предадем и срещу нито един съперник за Купата“, бяха първите думи на Венци. „Играл съм в Етър с Чавдар Ивайлов и Димо Атанасов, познавам се и с други момчета. Радвам се, че съм отново в ЦСКА“.

Успех, Венци!