Георги Чиликов е новият старши треньор на Оборище Панагюрище, заяви за Дарик радио президентът на клуба Стоян Байряков.

Чиликов взема освободеното от Емил Велев място като негов помощник ще бъде бившият му съотборник от Левски Димитър Телкийски. Преди дни Чиликов официално бе освободен от поста главен скаут на Левски.

"Поверяваме отбора на Георги Чиликов и Димитър Телкийски като ще оставим малко футболисти от досегашните. Ще направим солидна селекция, ще имаме играчи от Бразилия, Франция, Португалия и Румъния", заяви Байряков.

"Георги Чиликов ще е старши треньор. На него ще поверим подготовката, която започва на 19 юни. За 5-6 дни отборът ще остане в Панагюрите, след което заминава за 15-дневен лагер в Банско. Искам да успокоя феновете, че финансово сме обезпечени. Освен хотелската база, която се завършва до стадион "Орчо Войвода", ще направим нов тренировъчен терен и едно изкуствено игрище. Като споменах, че сме финансови обезпечени, да спомена, че сме изчистили всички премии към досрегашните футболисти и треньори."


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.