Втородивизионният Черноморец (Балчик) привлече три нови попълнения, които трябва да помогнат на тима минимум да задържи нивото от миналата година. 

Това са нападателят от Лудогорец-2 Георги Стоянов, опитният Даниел Георгиев и юношата на Черно море (Варна) Алекс Стефанов, обяви старши треньорът Георги Иванов-Геша пред БТА. Стоянов впечатлява с физика, Даниел Георгиев пък идва от Монтана и може да бъде полезен на няколко позиции.

"Дани ще ни помогне много, защото има сериозен опит на най-високо ниво, играл е в чужбина и е голям професионалист. Освен това имаме достатъчно млади, трябват и опитни, за да има баланс, обясни треньорът на Черноморец (Балчик).

"Горе-долу това е отборът. Разбира се, ако излезе някой топ-играч, винаги ще му намерим място. С тези привлечени нови хора, като им гледам качествата, съм убеден, че не съм сгрешил. Също така се надявам Владо Мирчев да намери най-добрата си форма след дълго лечение на контузия. Това се отнася и за Траян Траянов, който е много важен за нашата защита, допълни Иванов.

Балчиклии завършиха на 7-о място през миналия сезон. Те бяха напуснати през лятото от Валентин Йосков, който премина в ЦСКА 1948, Валери Христов в Монтана и Даниел Граматиков, решил да прекрати кариерата си.