Доволен от мъжеството и старанието на своите футболисти и по-малко от играта им е треньорът на Ботев Враца Бойко Величков.

Тимът му спечели точка при гостуването в Плевен в мач от Втора лига, но също така загуби две, защото водеше до 83-тата минута след ранен гол на Павел Петков. Крайното 1:1 е по-скоро справедлив резултат, смята Величков.

Той изрази съжаление, че за пореден мач не е видял желаната увереност и класа във футболистите си, като за сметка на това са компенсирали с много характер и себераздаване.

"Можехме да си решим мача и изпуснахме много възможности за гол, но също така съперника също имаше шансове, смята Величков. Според него точката е ценна и серията от четвърти мач без поражение ще даде допълнителна увереност на играчите му преди домакинството с лидера Септември идната събота.

За съжаление по време на мача Ботев Враца загуби двама от най-постоянните си играчи - Иво Михайлов напусна с пукната глава в началото на срещата, а през второто полувреме травма в коляното извади от игра Димитър Петков.