Футболистите на Арда проведоха последна тренировка, преди утрешната среща с ЦСКА 1948. Заниманието се проведе на "Арда Арена" и бе закрито за фенове. Стамен Белчев използва 25 футболисти, които се включиха активно в различните упражнения. Белчев дори взе участие в няколко квадрата, като показа завидни умения. След заниманието групата за мача се отправи на лагер в Кърджали.

Срещата с ЦСКА 1948 е изключително важна за Арда. При евентуална победа Арда ще играе бараж за влизане в Първа  лига. Тимът се намира на трето място в класирането, с равен брой точки с "червените".

Президентът на клуба Петър Пешев реши входът за всички фенове, гости и жители на областта да е свободен. От клуба приканиха привържениците, които ще дойдат на стадиона, да направят това по-рано, за да се избегнат струпвания на входовете. Двубоят е с начален час 15:00ч. Срещата ще се излъчва пряко по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA. Ще може да слушате и по Дарик радио, а най-инетересното от срещата може да намерите и в Gong.bg.