Пред погледа на президента на Арда Петър Пешев и спортно-техническия директор Емил Кременлиев футболистите на тима записаха втора победа на лагера в Турция. 

Възпитаниците на Стойчо Стоев се наложиха с категоричното 4:1 над елитния сръбски ОФК Бачка. Феновете на отбора можеха да гледат срещата на живо в YouTube канала на Арда.

Двубоят започна с тотален превес на тима от Кърджали, които още в 5-ата минута, чрез Бенгюзов създадоха опасно положение пред вратата на сръбския тим. Две минути по-късно Веселин Марчев много хитро намери Венцислав Христов, който се бе отскубнал от бранителите, но ударът му мина много близо до левия страничен стълб. В 13-ата минута Иван Коконов изпълни пряк свободен удар, стражът на Бачка успя да избие топката на Венци Христов бе най-съобразителен в наказателното поле и откри резултата. В 27-ата минута Бенгюзов намери със страхотен близо 40-метров пас Марчев, който без да се бави от границата на наказателното поле с точен и прецизен удар прати топката неспасяемо за втори път в мрежата на другия отбор. 

В 31-ата минута Бенгюзов получи червен картон и напусна терена. В 37-ата минута Коконов пое топката, но бе фаулиран в наказателното поле и главният арбитър посочи бялата точка. Именно едно от новите попълнения за Арза се нагърби да изпълни дузпата и без проблем покачи на 3:0. При този резултат приключи и първото полувреме.

След почивката в 47-ата минута играч на Бачка уцели гредата, а малко по-късно Иван Караджов показа завиден рефлекс, успявайки да спаси сигурен гол в неговата врата. Такъв обаче падна в 57-ата минута, когато 
при една контраатака на Бачка, Небойша Гаврич бе оставен сам в наказателното поле и се разписа. 

Две минути по-късно футболист на противника също получи червен картон и бе изгонен. Появилият се на терена през второто полувреме Ахмед Осман имаше възможност да се разпише, но не успя да овладее добре топката. 

В 86-ата минута Атанас Кръстев пое топката в половината на Арда, пусна я зад двама играчи на Бачка и след близо 50-метров спринт беше фаулиран грубо в наказателното поле, и съдията отново показа мястото за изпълнение на единадесет метров наказателен удар. Зад топката застана Осман, който бе точен и оформи крайния резултат 4:1 за Арда.

Това бе втора поредна победа за тима на подготовката в Турция, а следващата среща е на 12 февруари с казахстанския Актобе.