Бившият вратар на Локомотив (Сф) и настоящ треньор на вратари на най- голямата вратарска школа - Владимир Манолков обяви във Фейсбук, че стартира набиране на участници за 4-ти зимен камп за млади вратари в гр.Сандански през месец декември.
Владимир Манолков е с дългогодишен професионален опит като вратар, с дългогодишен опит като треньор на вратари, с национални резултати и с най-висока степен на ЕВРОПЕЙСКО ниво.През 2019 година взе участие в изключително престижния треньорски семинар Goalkeeping Conference в Загреб с участие на 50 лектори от цял свят, сред тях имена на доста легенди на вратарския пост - Оливер Кан, Петер Шмайхел, Стипе Плеткоса, Жозе Самбаде, Кристоф Лолишон от Челси и много други. 
Ето подробностите от него:
Уважаеми последователи на страницата Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School,
С голяма гордост и вълнение Ви обявявам, че кампанията по набиране на участници за 4-ти зимен вратарски лагер стартира от днес!
Преди да научите подробности бих искал да споделя с вас следното:
Когато бях 8 годишен и интересните филми бяха основно на видеокасети гледах филма: “Онасис - Най-богатия човек в света”. В филма бащата на бъдещия корабен магнат не спираше да дава съвети на сина си как да успее в живота и един от тези ценни съвети помня и до днес: ”Винаги носи тефтерче и записвай за всекиго по нещо, за да знаеш, когато го срещнеш следващия път, колко време да му отделиш.” Тефтерче не си купих…мисля, че успявам с всеки изминал ден да ценя все повече моето лично време, но едно нещо зная със сигурност: Времето което давам на вратарите в тези лагери ме прави истински щастлив и не искам да свършва никога!
Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School, кани мотивирани вратари на възраст от 8 до 18 години да вземат участие в единственото специализирано обучение за вратари в България, а именно: 4-th Winter ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2022
Дата на провеждане на 4 -ти зимен лагер за вратари е от 06.12. до 11.12. 2022г. в гр.Сандански , хотел Панорама 
Всеки наш вратарски лагер ще съдържа нови и нови тренировки, видео и теоритични знания, интригуващи моменти и запомнящи преживявания, както и гост треньори и мениджъри от страната и чужбина. Планът е да се провежда два пъти в годината във формат на летен и зимен тренировъчен лагер. Вратарите ще бъдат разделени на групи въз основа на възрастта.
ART GOALKEEPER TRAINING CAMP е подходящ за всички вратари, които искат да развият своите умения и да получат по-добро разбиране на играта. Препоръчваме на всички участници, които ще се запишат за участие да са придобили добри основни умения, подходящи за съответната възраст и да са възприемчиви за учене. По време на програмата ще работим с различните фази на играта, съгласно методология, базирана на техника, позициониране, вземане на решения и осъзнаване на играта. Говорим за: ловене и избиване на топката, блокове, удари, 1 срещу 1, реакция и други. Правилното място и време да станат по-силни, по-добри, по-пъргави и по-бързи.
Всички участници в края на вратарския камп ще получат сертификат и статуетка за успешно представяне, като най-добре представилите се вратари ще спечелят и специална награда статуетка “Вратар на лагера”, както и снимка в албум “Стена на славата” в страницата на организатора: Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School
Вижте снимки от Първи летен вратарски лагер в курорт Албена тук: 
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3615677111865372…
Вижте снимки от Втори зимен вратарски лагер в гр.Сандански тук:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4134065720026506…
Вижте снимки от Трети летен вратарски лагер в курорт Албена тук:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4698575526908853…
Пълната програма съдържаща цялата информация, както и форма за участие ще може да получите, като се обадите на телефон: 0886 00 93 93 – Владимир Манолков
Можете да ни следите и пишете в официалната страница на вратарската школа във фейсбук - Vladimir Manolkov Goalkeeper Trainig School, както и в инстаграм - VMGoalkeeperТrainingSchool