Ръководството на Видима-Раковски обмисля скорошна смяна на старши треньора Костадин Ангелов заради слабите резултати на отбора, който е сериозно застрашен от изпадане след два сезона в елита.

Надеждата на клубната управа е, че евентуалната рокада може да окаже положително влияние в решаващите мачове до края на сезона.

Ангелов е поставен под напрежение, след като севлиевци имат само една победа в последните си десет мача от първенството, като само през пролетта регистрираха пет поражения в шест срещи при голова разлика 3:15.

Видима допусна трета поредна загуба в шампионата след 2:3 при вчерашното си гостуване на предпоследния в класирането Калиакра Каварна, който пък записа първи успех в А група от септември насам.

Така след 21-ия кръг Видима продължава да заема 14-о място, което дава право на участие в бараж за оставане в елита, но с 13 точки вече има само 3 точки аванс пред Калиакра.

Фаворит за поста при освобождаване на Ангелов е бившият дългогодишен наставник на тима Димитър Тодоров. Тодоров води отбора през миналия сезон, но беше уволнен в средата на юни след загубата с 0:3 от Черноморец Поморие в бараж за А група.

В последствие черноморци не получиха лиценз, а Видима спечели насрочения втория бараж срещу Спортист Своге с дузпи и запази мястото си в елита.