Черешовото топче на разградския фен клуб на „Левски“ гръмна тази вечер точно в 19,14 ч. – като годината, в която е създаден клубът.

Шумното посрещане бе за четирима ветерани на сините, които бяха на гости на една от най-активните фенски фракции в страната. Александър Костов, Ангел Станков, Стефан Павлов и председателят на тръста на привържениците на „Левски“ „Синя България“ Стефан Колев разговаряха с разградските левскари за настоящето и бъдещето на клуба.

„Независимо от това, което е футболният отбор на „Левски“, „Левски“ си е „Левски“ и след 1000, след 5000 години, ще бъде пак „Левски“, независимо от това“ – каза пред разградските левскари Александър Костов.

Той лично възпламени фитила на черешовото топче, което бе изнесено на улицата пред заведението, в което се събраха левскарите. Докато се подготвяше топовният гръм, спря движението по малката уличка, шофьорите обаче не възроптаха, само една от колите се върна обратно.

В Разград левскари гръмнаха с топ в 19,14 ч.

източник: Радка Минчева

Утре сините ветерани ще отидат на паметната плоча на Гунди в Селскостопанската гимназия в Разград, ще посетят и клубната база на разградските фенове, както и музея „Абритус“ – разказаха организаторите на събитието Евгени Ганев и Ивайло Драгийчев. След това ще отпътуват за Исперих, където местният клуб организира мач между ветераните на „Левски“ и ФК“Исперих“.

В Разград левскари гръмнаха с топ в 19,14 ч.

източник: Радка Минчева

В разградския фен клуб на „Левски“ членуват около 200 човека, в последните години, откак местният „Лудогорец“ е в българския футболен елит, не само че нямаме отлив, но и членовете ни се увеличиха – твърдят Ганев и Драгийчев.