От Борисовата градина официално обявиха, че утре точно в 13 часа ще обяват решението на управата относно бъдещето на старши-треньора Пламен Марков. Преди това целият Управителен съвет, както и хора от Надзорния съвет и селекционния комитет, ще бистрят дали да дадат нов картбланш на наставника след двете поредни равенства на старта на пролетния дял от родното първенство. Това ще се случи в залата за пресконференции на ст. "Българска армия".

Тази сутрин Пламен Марков проведе възстановителната тренировка на базата на тима в Панчарево, която може да се окаже и последната за него начело на "червените". Вчера, веднага след мача на Лаута, Александър Томов намекна, че е надценил постигнатото от Марков и футболистите по време на лагера в Белек, Турция и че ЦСКА не може да се задоволява с подобни резултати. "Армейците" вече делят второто място в класирането, като изпреварват Локомотив Сф единствено благодарение на головата си разлика.

От дни в спортното медийно пространство циркулират имената на евентуалните наследници на Пламен Марков. В списъка попадат имената на Ради Здравков, Стойчо Младенов, Едуард Ераносян, наставника на младежките национали Александър Станков, Миодраг Йешич и други.