В периода 26-30 декември 2021 се проведе футболният лагер Football Lab Camp, съчетаващ успешно методиките Боавен и SenseBall. Миксът от двете създава модерни, технични, добре координирани футболисти, умеещи да играят еднакво добре и с двата крака.

Кампът се проведе на иновативния тренировъчен център Sofia Football Lab в столицата, който беше открит преди три месеца от Димитър Бербатов и събра талантливи подрастващи футболисти от водещите български школи, които работеха усилено върху техническите компоненти от футболната игра.

Младите играчи демонстрираха чудесни качества, потенциал, всеотдайност и целеустременост и доказаха, че в България все още я има футболната мая. Двуразовите тренировки преминаха при чудесни условия и настроение, а двустранните игри бяха на изключително високо ниво с изпълнения от висока класа.

Треньорите от щаба на Football Lab Camp съвсем скоро ще обявят датите за следващия лагер, който отново ще е елитен с най-добрите млади играчи в България. Бъдещите събития ще могат да бъдат проследени в социалните мрежи на Sofia Football Lab.

В периода 26-30 декември 2021 се проведе футболният лагер Football Lab Camp, съчетаващ успешно методиките Боавен и SenseBall. Миксът от двете създава модерни, технични, добре координирани футболисти, умеещи да играят еднакво добре и с двата крака. Кампът се проведе на иновативния тренировъчен център Sofia Football Lab в столицата, който беше открит преди три месеца от Димитър Бербатов и събра талантливи подрастващи футболисти от водещите български школи, които работеха усилено върху техническите компоненти от футболната игра. Младите играчи демонстрираха чудесни качества, потенциал, всеотдайност и целеустременост и доказаха, че в България все още я има футболната мая. Двуразовите тренировки преминаха при чудесни условия и настроение, а двустранните игри бяха на изключително високо ниво с изпълнения от висока класа. Треньорите от щаба на Football Lab Camp съвсем скоро ще обявят датите за следващия лагер, който отново ще е елитен с най-добрите млади играчи в България. Бъдещите събития ще могат да бъдат проследени в социалните мрежи на Sofia Football Lab.