Христо Стоичков изпя вечния хит на Емил Димитров "Моя страна, моя България". Камата разчувства всички с изпълнението си по време на сватбата на малката щерка на Наско Сираков и Илиана Раева - Виолета. 

На сватбата на Виолета и футболиста Георги Коруджиев присъстваха стотици гости, включително много ВИП персони. Стоичков беше със съпругата си Марияна, а с изпълнението си на "Моя стана, моя България" заслужи бурните овации на присъстващите. 

Уникалното видео беше разпространено от Илиана Раева във "Фейсбук". 

"Споделям ви един клип от сватбата на дъщеря ми Виолета и сина ми Георги Коруджиев. Една от изненадите на сватбата беше гостите да пеят песни, чиито имена са залепени под масата на мястото, на което седят. На неповторимия Ицо Стоичков и ослепителната му съпруга Марияна се падна “Моя страна, моя България”! Разбира се, много от гостите не издържаха и станаха да пеят с него. Беше уникално усещане", разказа Раева.

"Песента на великия Емил Димитров “Моя страна, моя България” е най-подходяща за моментното ми прекрасно състояние, че вече съм си у дома, в България", добави президентът на родната федерация по художествена гимнастика.