Мечтата на един от големите любимци на феновете на ЦСКА Стойко Сакалиев да играе в Трета лига с Рилец Говедарци няма да се сбъдне. За това информира официалната страница на клуба във Фейсбук. Основната причина е, че Христо Крушарски се е отказал да финансира участието на отбора в по-горната група.
 
От Рилец дори бяха определили 26 юли като ден за кастинг с цел да подсилят състава. За осъществяване на мечтата си Сакалиев бе убедил да му помага бившият халф на Левски Георги Сърмов. 
 
Ето какво написаха от ръководството на Рилец във Фейсбук:
 
"За наше огромно съжаление кастингът на 26 юли няма да може да се осъществи! Поради административни проблеми, както и чисто финансови, поради невъзможността на спонсора, отборът няма да може да бъде регистриран и да влезе във В група /Трета лига/.
 
Дължим огромно извинение на всички, които вече се регистрираха и проявиха огромен интерес към събитието! Благодарим Ви и от сърце желаем да намерите най-добрият отбор за Вас, който да Ви донесе много успехи в бъдеще!
 
Извинение и на Стойко Сакалиев и Георги Сърмов, които приеха всичко от сърце и имаха огромното желание да помогнат на отбора!
 
За съжаление не всичко зависи от нас! Но ние ще продължим да даваме всичко от себе си и може би един ден ще сбъднем мечтата си!"