Членът на Управителния съвет на Спартак Плевен - Борислав Георгиев, изрази възмущението си от някои отсъждания на съдиите по време на поражението с 1:2 на неговия тим срещу Левски Лом. 

"Съдийството никога не е била обсъждана тема от мен и моите колеги от УС на Спартак Плевен, но след неделния мач срещу Левски Лом няма как да не направя коментар", започна Георгиев.

"Още в средата на седмицата ми се обадиха хора, че мачът с Лом е решен и че няма никакъв смисъл да даваме всичко от себе си. Лом трябвало да влиза в Б група, защото имали пари и навсякъде си ходели със съдиите. Пък Пламен Гетов бил там да се оправя с тях. Дотук всичко за мен беше в сферата на "казал - рекъл", докато не дойде мачът на Спартак с Левски Лом в неделя."

"Спестени картони, несвирени фаулове срещу футболистите на Спартак. Точно след един такъв подминат фал срещу Митко Русанов дойде и вторият гол. Дежурната дузпа за Лом също бе дадена в 20-ата минута. Това ме кара да се замисля защо въобще останалите отбори участваме в надпреварата, щом всичко е било решено?! Като се замисли човек само по какъв начин Лом бяха допуснати да участват в първенството и може да си отговорите на тези въпроси", каза Георгиев.