Треньорът на дублиращия тим на Левски - Елин Топузаков, говори през медиите след равенството 0:0 с ЦСКА в мач от Югозападната Трета лига. 
"Според мен равният резултат отразява силите на терена. Ако гледаме създадените положения от двата отбора, може би трябваше да завършим 3:3 или 4:4, защото и двата отбора създадоха достатъчно на брой положения.
 
Младите футболисти нямат достатъчно опит и им липсва хладнокръвие пред вратата със завършващия удар и с последното подаване. Само на неопитността и на младостта на футболистите отдавам това, че и двата отбора не успяха да оползотворят възможностите, които създадоха.
 
Доволен съм от влагането, от агресията, от динамиката в играта. Има още какво да се желае в контрола на топката, в изграждането на атаките, но това са неща, върху които работим всекидневно.
 
„Не искам да отличавам някого, защото всички момчета имат достатъчно допир до първия отбор. Някои тренират почти ежедневно с първия отбор. Станимир Стоилов има пълното виждане върху техните качества и може да прецени кой може да му помогне. Мисля, че при тези момчета има израстване и това може да бъде само от полза за нас“, коментира Топузаков.