Привържениците на най-стария клуб в Бургас - Черноморец, излязоха с официална позиция по отношение на раздялата със Слави Костенски. Както е известно, специалистът бе освободен от поста и очакванията са утре на неговото място да бъде назначен Малин Орачев.

"Обединеният клуб на привържениците на Черноморец (Бургас) - "Сините акули" изразява своите благодарности на Слави Костенски за свършеното от него. Пожелаваме му успех и бляскава кариера в бъдеще. Твърдо стояхме зад него и зад момчетата и с радост наблюдавахме как трупахме точка след точка и то с проявени героични характер и страхотен колектив.

Съжаляваме, че заради вътрешноклубни преструктурирания, трябва да се разделим с един от най-успешните треньори в последното десетелие за отбора. Успех Слави, успех акуло! Попътен вятър и знай, че винаги си бил един от нас! Носи акулския дух, където и да си!
Фенклуб "Сините акули" продължава да стои плътно зад клуба и отбора и да го следва навсякъде по пътя към върха. Пожелаваме успех на новия треньор в постигането на високите цели и го поздравяваме за оказаната му чест да води славния бургаски 100-годишен тим!, се казва в позицията на организацията на привържениците.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.