На специална пресконференция, която се проведе в Пресклуб „България“, ЦСКА 1948 обяви сътрудничеството си с нов спонсор. Става дума за родна марка минерална вода. На пресконференцията присъстваха Изпълнителният директор на клуба Добрин Гьонов и собственикът на фирмата Иван Иванов.

Само преди няколко дни от третодивизионния клуб представиха още един спонсор, който ще помага на клуба през новия сезон.

„Съвсем скоро нашият клуб навършва една година и за нас е огромно удоволствие, че за толкова кратък период вече сме предпочитан партньор. Работим правилно, играем честно и правим истински спорт. Радваме се, че това се вижда, а от нас очаквайте само да надграждаме. Нашият клуб е клуб на феновете и има нужда от тази подкрепа, защото така се е родил футболът в Англия. Защото това е моделът на управление в Барселона. Защото футболът е за феновете“, написаха от ЦСКА 1948!

„Радваме се, че отново имаме възможност да подадем ръка на българския спорт. Отборът на ЦСКА 1948 за нас е олицетворение на професионализъм, достойнство и чест. Това е пътят, който трябва да извърви всеки един отбор. Знаем, че този път е труден и за това искаме да помогнем. Запознати сме с концепцията за развитието на отбора в няколко направления и това се препокрива напълно с нашите виждания. Искаме да рекламираме тук нашия бранд, защото ЦСКА 1948 е популярен клуб и от това може да спечелим много“, коментира собственикът на фирмата Иван Иванов.