На специална пресконференция в Пресклуб „България“ Председателят на ФК ЦСКА 1948 и Изпълнителен директор на клуба Добрин Гьонов представи нов спонсор.

Компанията, което ще си сътрудничи с „червените“ предлага богата гама от кафе продукти, предназначени за офиси, хотели, ресторанти, кафетерии и дома, а нейното лого ще бъде поставено върху екипите на тима за новия сезон.

„Преди известно време заявихме, че сме в напреднал етап при преговорите за нови спонсори. Първият вече е факт. Щастливи сме, че започваме сътрудничеството с такъв доказан бранд Водим преговори с още спонсори, но на този етап не мога да обявявам имена“, коментира Добрин Гьонов.

„Наблюдаваме отборът на ЦСКА 1948 още от създаването му и виждаме колко много потенциал има в него. Тук се работи изключително професионално. Екипът е млад и амбициозен и това няма как да не бъде забелязано. За нас е чест да си сътрудничим заедно с ЦСКА 1948. Надяваме се, че с общи усилия ще успеем да привлечем нови фенове, да вървим само нагоре и да покажем, че футболът може да се развива правилно и в България.

Обсъдили сме с ръководството концепцията за развитието на Детско-юношеската школа, защото децата трябва да спортуват. Спортът учи на дисциплина, а и не само на това“, сподели управителят на фирмата Георги Найденов.