Само с едно ново попълнение днес своята зимна подготовка започна отборът на Вихрен Сандански. 23 играчи изведе за първа тренировка наставникът Здравко Лазаров. Преди заниманието бе отслужен водосвет за здраве и късмет през пролетния сезон.

Васил Божинов от Беласица Петрич е първото ново попълнение в състава на Вихрен. Той играе на поста ляв халф. Промяна има в треньорския екип на Лазаров. Панталей Маникатов ще бъде негов помощник, като той ще работи и в школата на Вихрен.Антон Иванов е новият кондиционен треньор на отбора. В щаба остава и Валери Георгиев, който е играещ помощник треньор.

Подготовката на отбора ще се проведе изцяло в Сандански, като до началото на пролетния дял на първенството са предвидени 6 контроли. На 25.01 със Струмска Слава, 29.01 с Кариана, на 01.02 срещу юношите на Левски U19, на 05.02 с Перун Кресна, все още не е уточнена датата за контролата с Пирин Разлог. За 15 февруари е проверката срещу местен отбор от околноста, което ще бъде и официално предсавяне на Вихрен.